Zaltbommel Kamerkoor zingt tijdens het cultureel festival op 16 oktober 2011 in Best

Het programma van het cultureel festival in 2011 is opgebouwd rond het maatschappelijk thema ďJong en oudĒ. Omdat 2011 het muzikale jubileumjaar is van de componisten Franz Liszt (1811-1886) en Gustav Mahler (1860-1911), zullen werken van deze componisten bij diverse concerten centraal staan. In het St. Odulphus najaarsconcert op zondag 16 oktober in Best zingt het Zaltbommels Kamerkoor o.l.v. dirigent Jan Opschoor stukken van Liszt en Puccini. Het koor zingt a capella, met als solist de bariton NoŽl Casteleyn. Jelena Bazova zal het koor soms aanvullend-ondersteunend op het orgel begeleiden. Het concert vindt plaats in de St. Odulphuskerk te Best en begint om 15.00 uur. De toegang is gratis. Voor het volledige programma zie http://www.stichtingmob.nl/.