Muzikale omlijsting bij 'Kunst, Kiezel, Klei' op zondag 7 september 2014

Het Zaltbommels Kamerkoor heeft op zondag 7 september 2014 om 13.00 uur een muzikale omlijsting gegeven aan de expositie van Kunst Kiezel Klei in de St. Maartenskerk te Zaltbommel.

In het kader van Muzikale Monumenten heeft het koor in 2013 ook een concert gegeven in ít Hurns kerkje en heeft dit jaar wederom, maar nu in de St. Maartenskerk, een gevarieerd programma ten gehore gebracht, met voornamelijk a capella werken van Bennett, Purcell, Bach, Mendelssohn en Vaughan Williams.

Dit middagpauze concert was een preview van het concert onder de titel 'Memento Pacem' op zondagmiddag 2 november 2014, in de Gasthuiskapel van Zaltbommel. Instrumentale medewerking wordt dan verleend door orgel, piano en een saxofoon kwartet.

Een smaakmaker onder het wakend oog van beeldende kunst in een historische omgeving.

Locatie: Sint Maartenskerk, Zaltbommel
Datum: zondag 7 september 2014