Presound Memento Pastorale op zaterdag 10 oktober 2015

Tijdens het mini concert op zaterdag 10 oktober in Dorpshuis De Gaarde in Nederhemert Noord liet het koor een 'pre-sound’ horen van het concert op 8 november, Memento Pastorale.

Gezongen werden enkele werken van Engelse componisten uit de romantische periode (Elgar, Holst), eigentijds repertoire (Britten) en van de Zweed Nilsson uit de beroemde film 'As it is in Heaven’: Gabriella’s Song.

Locatie: Dorpshuis De Gaarde - Schoolstraat 8 - Nederhemert-Noord. Toegang gratis.

Het mini concert was de afronding van de Koordag van het Zaltbommels Kamerkoor o.l.v. Jan Opschoor en i.s.m. sopraan Irene Maessen.