Zaltbommels kamerkoor

Ben jij die sopraan of tenor die ons koor komt versterken?

Het Zaltbommels Kamerkoor staat onder leiding van Jan Opschoor, dirigent sinds begin 2010. Hij legt het accent op de barok/romantiek. Op dit moment telt het koor ca. 25 leden.

Momenteel is beperkte uitbreiding van sopranen en tenoren gewenst. Neem dus contact met ons op als het je leuk lijkt met ons muziek te maken en je stem te verfraaien. Het instuderen vinden wij net zo interessant als het geven van concerten. Aspirant-leden met minder ervaring krijgen alle kans zich te ontwikkelen.

Naast de wekelijkse repetities op woensdag, zingen we ook met een projectmatige aanpak. De mogelijkheid bestaat voor geoefende zangers zelf hun partijen in te studeren en daarna in een aantal gezamenlijke repetities, voorafgaand aan de uitvoeringen, de puntjes op de i te zetten.

De repetities zijn iedere woensdag in de Koorkerk van de St. Maarten in Zaltbommel van 20.00 tot 22.00 uur. De contributie bedraagt € 72,50 per kwartaal, waarbij de bladmuziek en consumpties zijn inbegrepen.

Kamerkoor Zaltbommel
AUTHOR